View More: http://totaalfotografie.pass.us/pravini

Welkom bij de pers pagina van Pravini Music!

Hieronder kunt u via Soundcloud het volledige nieuwe album van Pravini, Unexpected Turn of Events, beluisteren.

“De muziek weerspiegelt de vrijheid om je eigen regels te maken, een bewustzijn van de gemeenschap waar je deel van uitmaakt en je daardoor laten inspireren en de visie om jouw eigen pad te creëren en bewandelen. Dit album borduurt voort op de energie die ik voel als ik live optreed met mijn band. Ik hoop dat het album inspireert om te dromen, te dansen en te delen.” – Pravini

Over de album release

Met Unexpected Turn of Events brengt Pravini inmiddels haar vijfde album uit. Hoewel ze op dit album vasthoudt aan haar kenmerkende manier van tekst schrijven, slaat ze op muzikaal vlak een nieuwe weg in. Waar ze zich eerder door voornamelijk R&B en soul liet beïnvloeden, zorgt Pravini met een rauwere rock sound, stevige ritmes en catchy pop melodieën voor  een onverwachte wending van muzikale gebeurtenissen. De titel slaat niet alleen op de muziek zelf, maar ook op de totstandkoming ervan. Het grootste deel van de nummers kwam tot stand niet tijdens schrijfsessies, maar op onverwachte momenten tussen de schrijfsessies door.

Bijzonder is niet alleen de muziek, maar ook de album cover, gemaakt door illustrator Josh Dykgraaf. De vleugels en bloemstengels bestaan uit animatie vervormingen van sieraden uit Pravini’s persoonlijke collectie. Het is wederom een referentie naar verrassende feiten uit onverwachte hoek.

Het album Unexpected Turn of Events is vanaf 25 september verkrijgbaar op iTunes.

Persverzoeken

Pravini is beschikbaar voor promotie-optredens of interviews. Wilt u een persverzoek indienen? Stuur dan een mail naar info@pravinimusic.com.

Rechtenvrije persfoto’s

Hieronder kunt u rechtenvrije hi res persfoto’s downloaden.

View More: http://totaalfotografie.pass.us/pravini

View More: http://totaalfotografie.pass.us/pravini

View More: http://totaalfotografie.pass.us/pravini www.totaalfotografie.nl

View More: http://totaalfotografie.pass.us/pravini

Leave a Reply